dijous, 9 d’abril del 2015

Travessa del Montseny

Temps aproximat: 13h
Distància: 45km
Desnivell: 2800m

Accés: Des de Barcelona agafar la C-17 direcció Vic. Heu de sortir a Aiguafreda i aparcar a la via principal del poble, a la Carretera de Ribes. La ruta comença del davant de la caseta d'informació turística


La Travessa del Montseny va ser la travessa que vam triar per fer aquesta ocasió. Sempre mirem de fer almenys una d'aquestes rutes de resistència a l'any, d'aquestes que s'hi aconsegueixes completar t'entra una sensació de satisfacció amb un mateix, a part de gaudir d'una jornada intensa i completa a la muntanya i perquè no dir-ho també, unes bones agulletes a tot el cos!!!

Bé, la ruta escollida com ja eh dit va ser la Travessa del Montseny, una marxa de resistència que es fa pel mes de Maig. Com ja varem fer amb la Marxa dels 7 Cims, vam optar per fer-ho pel nostre conte, sense horaris, sense presses, fent fotos i gaudint del dia.

El temps que ens va fer potser no va ser el millor per fer la travessa, ja que no va estar del nostre costat com podreu observar a les fotos, però quant vas a la muntanya ja saps el que et pots trobar i més en plena primavera.

Vam optar per dormir a Aiguafreda i així no perdre temps amb el desplaçament el mateix dia. A Gualba no vam tindre més remei que avisar algú que ens vingués a buscar. Donar les gràcies a l'Antonio per vindre'ns a buscar fins allà i esperar-se una bona estona.

No em dedicaré a explicar la ruta detalladament, ja que si mireu a la pagina web de la Travessa del Montseny o bé teniu un mapa, o sinó també, mirant algun que altre blog que hi han per internet, tindreu material de sobres per pogué seguir la travessa sense problemes ja que pràcticament tot el recorregut està molt ben senyalitzat. Només puntualitzar que el tram més problemàtic és el comprés entre el Pantà de Santa Fe i Gualba, ja que no hi ha cap tipus de senyalització i seria convenient que us miréssiu bé aquest tram per poder-lo fer amb tranquil·litat.

Us deixo algun enllaç que ens va ser d'utilitat a nosaltres:

Travessa del Montseny

Hostal Esquella (Aiguafreda)







Bé, aquí us deixo algunes fotos:

d'Aiguafreda al Tagamanent










Del Tagamanent al Matagalls













Del Matagalls a Sant Marçal













De Sant Marçal a les Agudes





 








De les Agudes al Pantà de Santa Fe











Del Pantà de Santa Fe a Gualba









Ja Hi Sou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada