dimecres, 28 de desembre del 2011

Alcover (Mas Fóres) - Niu de l'Àliga

Temps aproximat: 2'30 h 
Distància: 4 km
Desnivell: 135m

Accés: Aneu fins a la població d'Alcover, propera a Valls. Un cop a Alcover seguiu les indicacions per anar fins a l'ermita del Remei, passeu per davant l'ermita i continueu uns metres més enllà, fins que trobeu un antic moli d'aigua, el Mas Forés. Aquí heu de pagar 5€ per vehicle i només es pot estacionar de 8:00 a 20:00h.

Notes: Si us endinseu per dins el riu, aneu amb compte si plou o ha plogut, pot créixer sobtadament.




VÌDEOS

Niu de l'Àliga


Agafeu la pista a mà esquerra i aneu seguint les indicacions, amb poca estona tindreu el riu a la dreta. Més amunt trobareu el camí tancat per una tanca, no passa res, agafeu un caminet a l'esquerra, que puja pel marge. Retorneu al camí. Al cap de poca estona haureu de travessar el riu per sobre d'unes pedres.



Aneu tirant camí amunt, obviant els trencalls. Arribareu a unes ruïnes d'una central hidroelèctrica, pugeu per les escales, un cop a dalt gireu a l'esquerra i acosteu-vos fins a un mirador del salt d'aigua, ja sou al Niu de l'Àliga.



Per baixar a baix, busqueu un forat fet per les aigües pluvials i baixeu avall, travesseu el riu, a l'altra costat teniu una petita "platja" per poder contemplar el salt frontalment, i si es vol, donar-se un agradable bany.





Per tornar només heu de seguir el camí que heu fet servir per pujar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada