dijous, 19 de desembre del 2013

Tramontsava 2012

TRAMONTSAVA 2012

El passat 12 de Maig del 2012 va tindre lloc la tradicional travessa Tramontsava. Consisteix amb anar del Monestir de Montserrat al municipi penedesenc de Les Cabanyes. Com tots observeu té la seva peculiaritat perquè fa la popular "Romeria" al revés, un fet no gaire habitual però amb una gran assistència, una setantena de persones de totes les edats.

La travessa la varem començar des del Monestir de Montserrat, on ens vam desplaçar amb autocar des de Les Cabanyes, vam passar per Collbató, el famós "Matamachos", els Tobogans, Hostalets de Pierola, Sant Jaume Sesoliveres, Torrelavit, El Pla del Penedès, Puigdalbèr i finalment Les Cabanyes. Un total de 40km i uns 1100m de desnivell negatiu, que es van fer amb 10'30h sota una intensa calor. Sort dels habituallaments molt ben planificats que ens vam anar trobant al llarg del camí i del gran àpat a base de carn a la brasa que ens vam trobar al arribar a Les Cabanyes

En definitiva, un dia agradable, acompanyat de bona gent, molt ben organitzat i de ben segur que l'any que bé i tornarem. Graciés a tots els que ho vareu fer possible i fins l'any que bé.

PD: A la Tramontsava 2013 també i vam participar

Aquí deixaré algunes fotos de la Tramontsava 2012


Del Monestir a Collbató.





  Baixant pel "Matamachos" i els Tobogans





d'Hostalets cap a Sant Jaume Sesoliveres





Cap a Torrelavit i el Pla del Penedès

 




Cap a Les Cabanyes i el "gran tiberi"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada